Шановні абоненти! Будь ласка, передавайте показники лічильників з 1 по 5 число кожного місяця та у разі виявлення запаху газу дзвоніть 104 У разі виявлення запаху газу дзвоніть 104
Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Шановні відвідувачі!

Дякуємо, що завітали на сайт ТОВ "Газопостачальна компанія "Газоліна".

Ми з великою повагою ставимося до конфіденційної інформації осіб, які відвідують наш Сайт, в зв'язку з чим прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту для кожного. Ми приймаємо всі належні заходи, необхідні для збереження конфіденційності Ваших персональних даних, використовуючи загальноприйняті стандарти технологічної та операційної безпеки.

Обробка Ваших персональних даних здійснюється згідно з Законом України «Про захист персональних даних», Загальними правилами захисту даних ЄС (GDRP) та іншими відповідними законодавчими актами, які можуть відрізнятися від законів щодо захисту персональних даних, які діють на території країни, з якої Ви відвідуєте на наш сайт aбо громадянином якої Ви є.

Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie. Із кожним Вашим відвідуванням нашого сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких Ви приєднуєтесь, коли користуєтеся нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про Ваші відвідування, у тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи із нашого сайту, продукти, які Ви переглядали або шукали, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок тощо. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie. Файли сookie – це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск Вашого комп’ютера або у мобільний пристрій для того, щоб Ви могли більш ефективно користуватися нашим сайтом. Якщо Ви надаєте згоду на опрацювання персональних даних, то це дозволяє нам використовувати файли cookie кожного разу, коли Ви користуєтесь нашим сайтом.

Володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є Товариство з обмеженою відповідальністю "Газопостачальна компанія "Газоліна".

Ми використовуємо Ваші персональні дані задля:

  • реєстрації Вас як користувача на нашому Сайті;
  • розпізнаванні користувачів при користуванні Сайтом;
  • здійснення комунікації з користувачами Сайту стосовно будь-яких питань щодо господарської діяльності Товариства;
  • здійснення підтримки користувачів при роботі з Сайтом та вдосконалення роботи Сайту та послуг, що пропонуються;
  • в маркетингових цілях;
  • формуванні рахунків за надані послуги з газопостачання;
  • для надсилання опитувальника стосовно якості надання послуг та проведеного заходу.

Якщо Ви продовжуєте користуватися даним сайтом, Ви:

  • безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте дані умови; проінформовані, що на сайті  може відбуватися збір Ваших персональних даних та  їх подальша обробка за допомогою технічних засобів;
  • свідомо та добровільно даєте згоду на збір та обробку всіх наданих персональних даних;
  • надаєте згоду на обробку та передачу Ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування сайтом;
  • надаєте згоду на передачу Ваших персональних даних  тим третім/афілійованим особам (юридичним та фізичним особам, які можуть знаходитися не лише на території України), які діють в рамках цієї Політики та безпосередньо залучені до організації, проведення, рекламних та маркетингових кампаній ТОВ "Газопостачальна компанія "Газоліна". Ми не здійснюємо передачу персональних даних стороннім третім особам, крім випадків, передбачених законодавством, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці.
  • надаєте згоду на збір та зберігання Ваших персональних даних без обмеження строку дії до тих пір, поки це є необхідним для їхньої обробки, або Ви не звернетеся з вимогою  чи побажанням припинити обробку/знищити Ваші персональні дані чи за інших умов відповідно до законодавства. Попереджаємо, що деякі персональні дані можуть продовжувати зберігатися, якщо цього вимагає законодавство. У цьому випадку Ваші персональні дані будуть видалені, як тільки зникнуть вимоги щодо їх обов’язкового зберігання та обробки.
  • надаєте згоду на використання файлів cookie (відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту). Файли «cookie» - невеликі за обсягом текстові файли, які можуть бути збережені на Вашому пристрої  при першому  відвідуванні Сайту  та дозволяють розпізнати  його  при повторному відвідуванні. Файли «cookie», які можна самостійно видалити з пристрою,  не можуть впливати на його роботу  чи занести вірус.  Ми використовуємо дані файли задля здійснення моніторингу, аналізу та адміністрування нашого Сайту.

Ви маєте право подати запит та отримати будь-які відомості, пов'язані з Вашими персональними даними, за умови Вашої ідентифікації та знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані; пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

Ми отримуємо та обробляємо будь-яку інформацію, яку Ви надаєте, користуючись Сайтом, а також ту, яка автоматично зберігається при користуванні сайтом, зокрема:

  • інформацію, за допомогою якої Вас можна ідентифікувати (персональні дані)  - ПІБ,   адреса електронної пошти, поштова адреса, контактний номер телефону, назву  та інші дані  про компанію, яку ви представляєте (в такому випадку Ви маєте бути уповноважені діяти від імені компанії);
  • дані, зібрані автоматично, наприклад, IP–адреса, дата, час та тривалість знаходження на сайті, найчастіше відвідувані сторінки сайту, місцезнаходження користувача, активність на сайті;
  • інформацію, отриману  в опитувальнику, який ми можемо Вам надіслати, або  у телефонних розмовах/через обмін е-мейлами;
  • інформація, яку Ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
  • інформація про проведення розрахункових операцій, банківських рахунків тощо;
  • інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;
  • будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на нашому сайті.
  • банківські реквізити (в рамках процедур здійснення оплат);
  • будь-яку іншу інформацію, яку Ви добровільно залишаєте на Сайті.

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів.

Інформація про персональні дані користувачів не продається і не поширюється у відкритому доступі.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв'язку з цим, рекомендуємо переглядати політику в сфері конфіденційності і захисту персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

Мимаємо право збирати, обробляти і зберігати будь-яку інформацію, яку Користувачі залишають на Сайті третіх сторін шляхом введення в форми запиту даних, а також передають на Сайт товариства будь-яким іншим чином.

Ми надаємо доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини; у випадках, якщо ми будемо вважати це необхідним для своєчасного реагування на незаконні дії, для захисту чи збереження наших прав та безпеки. У будь-яких інших випадках Вас буде проінформовано щодо необхідності розкриття Ваших персональних даних третім особам (Ви можете дозволити чи заборонити надання Ваших персональних даних у цьому випадку).

Періодично ми можемо вносити певні зміни та доповнення до цієї Політики без попереднього повідомлення користувачів. Відтак, у випадку внесення істотних змін до цієї Політики (наприклад, нових вимог законодавства) на Сайті буде розміщено відповідне повідомлення. Якщо Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами. 

Якщо після ознайомлення з Політикою конфіденційності ви не повідомили нам про свою незгоду з нею, чи про небажання надання ТОВ "Газопостачальна компанія "Газоліна" своїх персональних даних, вважається, що ви прийняли умови нашої Політики конфіденційності та надали нам свою згоду на збір, зберігання й обробку ваших персональних даних.