Як зареєструватися

Як зареєструватися

Увага! Для вже Зареєстрованих абонентів: Шановні абоненти, для авторизації в особистому кабінеті вказуйте свої логін та пароль, з якими ви були зареєстровані раніше в попередній версії особистого кабінету gasolina-online. Проходити реєстрацію заново не потрібно.


Також ви можете самостійно відновити пароль у разі його втрати. Для цього на сторінці авторизації "Вхід до особистого кабінету" потрібно внизу зліва натиснути на "Забули пароль?".  Далі в діалоговому вікні потрібно вказати електронну адресу, за якою раніше була проведена реєстрація. На цю електронну адресу прийде посилання на скидання паролю.

 

У випадку, якщо ви не пам'ятаєте електронну адресу, за якою раніше була проведена реєстрація, чи не маєте доступу до неї, то ви можете деактивувати ваш обліковий запис. Для деактивації потрібно на сторінці авторизації "Вхід до особистого кабінету" внизу справа натиснути на "Забули Email?". Далі натисніть "Продовжити" та здійсніть повторну реєстрацію.

 

1. Перехід на сторінку реєстрації:

Якщо Ви раніше не реєструвалися в особистому кабінеті, перейдіть на сторінку реєстрації/авторизації.

Потрапити на неї можна з відповідного посилання «Реєстрація» на головній сторінці нашого сайту.

2. Заповнення форми:

У формі реєстрації вкажіть:

  • газову компанію
  • особовий рахунок*
  • перші три літери прізвища власника особового рахунку**
  • надайте згоду в двох віконцях

Після того, як всі дані форми реєстрації будуть внесені вірно, Ви переходите до наступного кроку:

  • вкажіть електронну адресу, на яку прийде унікальний код для входу до особистого кабінету
  • після надходження коду, вносите цей код в поля  «Підтвердити email»
  • введіть «Пароль для входу»
  • натисніть кнопку «Зареєструватися» 
     

* Особовий рахунок — унікальний цифровий  код для кожного абонента, вказаний на Ваших
квитанціях на оплату.

 ** Персональний кабінет абонента, містить Ваші персональні дані. Саме з цієї причини для доступу до цього сервісу просимо Вас зареєструватися, вказавши номер особового рахунку та перші три літери прізвища.

Вказані дані дадуть можливість впевнитись, що саме Вам належить вказаний особовий рахунок та забезпечать конфіденційність відомостей про Вашу особу згідно положень Закону України «Про захист персональних даних».

Поради:

Якщо ви вирішили зареєструватись або ввійти до особистого кабінету після реєстрації, однак вікно авторизації на екрані не відкрилось, спробуйте здійснити наступні операції:

  • Перевірте, чи ваш комп’ютер підключений до мережі Інтернет (чи відкриваються на ньому інші веб-сторінки). Якщо так, спробуйте закрити оглядач (браузер), який Ви використовуєте і скористайтесь іншим (напр. Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer (IE) тощо)
  • Якщо ви підключаєтесь до мережі Інтернет з робочого комп’ютера, майте на увазі, що він може бути захищений від втрат інформації, відтак подібне з’єднання буде неможливим.
  • У випадку появи тексту повідомлення щодо помилки (error), спробуйте прочитати його. Якщо виникнуть труднощі – зверніться до сайту translate.google.com.ua. Скопіюйте текст з екрану і перенесіть його до сайту – перекладача.
  • Трапляється, що наш сертифікат безпеки не відповідає браузеру, на якому ви працюєте. В такому випадку спробуйте налаштувати сертифікат у відповідності до вимог Вашого браузера.
  • Якщо авторизуватись не вдалось, виконайте таку операцію: скопіюйте екран з повідомленням про помилку і надішліть до контакт - центру вашого регіону. Відобразіть на знімку повний екран, не «обрізаючи» його. В такому випадку ми зможемо ефективніше допомогти вам. Успіхів!